Jullunch
8.12-23.12.
må-fre
Kl. 11:00-15:00
JULLUNCH
FÖRRÄTTSBORD
Fräsch grönsallad med hallonvinägrett (M,G)
Inlagd sill à la glasmästare (M,G)
Svartsvinbärssill (M,G)
Senapsströmming med whisky (M,G)
Skagenröra (M,G)
Svampsallad på skogssvamp (L,G)
Sockergravad lax med dill och pepparrot (L,G)
Varmrökt lax och mormorsgurka (M,G)
Potatissallad med Dijon-senap (M,G)
Rostad butternutpumpa, grönkål och Västerbottensost (L,G)
Rostad oxfilé med rosmarin och rucola (L,G)
Kokt dillpotatis (L,G)
VARMRÄTTER
Serveras till bordet
Rostad sik med mandelpotatispuré, sikrom och vitvinsås (L,G)
eller
Långkokt fläskkind med rostade rotfrukter och pepparsås (L,G)
eller
Rödbetsbarlotto med blåmögelost och karamelliserade valnötter (L,G)
EFTERRÄTTER
Mandelkaka med citron och pistage (L,G)
Mjölkchokladpudding med blåbär och kakaocrumble (L)
Traditionella julstjärnor (L)
58
(Endast varmrätt 32 , endast förrättsbord 40 )
